| Uitvoering | 223i Active Tourer |
| Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
| Bouwjaar | 2022 |
| Jaar van aanschaf | 2023 |
| KM-stand laatst | 13.500 km |
Geen FWD icm met deze motor
In totaal 6500km met deze auto gereden.
Auto gekocht met premium garantie bij BMW te Amsterdam die hun zaken prima voor elkaar hadden en de auto perfect afleverde.
Prachtige auto en full options.
Het nieuwe OS systeem en het grote scherm is erg mooi om te zien en te bedienen. Maar zoals zo velen hadden we graag toch de iDrive zien willen behouden.
Gemiddelde van 1:14,05 dus dat valt reuze mee.
Eigenlijk op de gehele auto niets aan te merken maar een ding irriteerde ik me mateloos aan waardoor hij van eigenaar moest wisselen.
Dat was de FWD. De motor icm met het mild hybride systeem is te veel voor deze auto. Ik ben er mee terug geweest maar de gasrespons is te hoog/te snel waardoor de auto m.n. bij nat wegdek doorslipt.
Ik heb dit door 4 personen laten testen en allemaal hadden we er last van. Wil de auto-hold gebruiken dan is het nog erger want dan moet hij eerst het seintje doorgeven via het gaspedaal dat die er af moet om vervolgens te bewegen en dan hoeft het wegdek maar enigszins een beetje vochtig te zijn en hij slipt al.
Kortom: Erg mooie complete auto maar deze motor in deze uitvoering had een X-Drive moeten zijn