Audi TT Coupé 2.0 TDI ultra Pro Line S (2016)

Audi TT Coupé 2.0 TDI ultra Pro Line S (2016)

UitvoeringTT Coupé 2.0 TDI ultra Pro Line S
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2018

Een "rustige" Audi TT 2,0tdi

Zoals vermeld is dit geen hardcore sportwagen, eerder een snelle cruiser in mijn optiek. Wel snel en zuinig, zelfs stil te noemen zolang je de kunstmatig aanwezige luidspreker uitlaat. Auto levert na tuning 243pk/510nm en we hebben de remmen van de TTs (340mm voor, 310mm achter) eronder gezet aangezien de originele remmen mij niet kunnen bekoren, auto remt nu zeer goed.

Tweede onderhoudsbeurt

Intussen meld de tweede onderhoudsbeurt sinds aanschaf zich aan. De voorbanden zitten op ongeveer 3mm na 30dkm, zeer tevreden mee. Verder geen mankementen gehad in de 37dkm die wij ermee hebben gereden. Geen olie verbruik, brandstof verbruik gemiddeld 1;15 me zeer stevige rijstijl.
Oja, de kunstmatige luidspreker geëlimineerd door de stekker eraf te halen, wil de auto juist stil hebben....... :)

Update 2025

Even afstoffen hier,

Buiten de normale beurten, apk, en onderhoud geen vreemde dingen. Het enige tot nog toe zijn een paar sets banden, maar die heb ik ook wel vanwege verkeerde slijtage en daardoor vervelende geluiden vervangen. Motor lust wel iets olie (1ltr>7000km). Zolang het daarbij blijft vindt ik het best. Voorlopig blijft die, al was het alleen al omdat allerlei stumperhulpjes ontbreken, evenals het altijd ( connected,SOS) verbonden zijn met alles wat ik niet wil. Brandstofverbruik is zeer stabiel te noemen, blijft gemiddeld op 1;15 staan. Nog steeds met een stevige rijstijl.

Jos.

9,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee