Audi SQ2 TFSI quattro edition one (2021)
Uitvoering | SQ2 TFSI quattro edition one |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Leuk speelgoed
De Q2 was inmiddels 5 jaar in bezit en het werd tijd voor iets anders. Maar wat dan? De andere auto die we hebben staan is elektrisch en de hoofd auto, Het moest dus een auto worden waarmee ik snel door Duitsland richting Denemarken of de Alpen kan rijden, voldoende pk's en vierwiel aandrijving voor de wintersport, een auto met wat rij beleving, maar ook een auto waarmee mijn vrouw anoniem naar haar werk kan. De Q2 beviel eigenlijk prima, maar iets meer vermogen en rijbeleving mocht er komen. Of te wel het werd een SQ2.
De SQ2 zie je niet heel vaak. In Nederland is de SQ2 ook wel vrij duur ivm de BPM, daarom deze auto uit Duitsland gehaald, met hulp van de mensen van DAS Import, die mij al twee keer eerder geholpen hadden.
De auto rijdt heerlijk, de 300pk laten fijn van zich horen via de 4 uitlaatpijpen zonder te aso over te komen. Op bochtige wegen door de heuvels van Denemarken het rij gedrag al eens getest en dat viel beslist niet tegen.
Ben er tot nu toe erg blij mee!
PRIVATE LEASE Audi Q2

Audi Q2 40 TFSI quattro S Edition B&O/PANO/TREKH./LED/DIGIDASH GEWOON VOL
- 2020

Audi Q2 35 TFSI 150pk S-tronic S-Line Edition | Panoramadak | Adaptief Onderstel
- 2022

Audi Q2 35 TFSI 150pk S-tronic Prestige | Navigatie | Apple Carplay/Android Auto | Camera | Parkeersensoren | Adaptive Cruise Control | Elektrische achterklep | Matrix LED-koplampen | Stoelverwarming | Getinte ramen
- 2022