Audi S5 4.2 FSI quattro Pro Line (2008)

Audi S5 4.2 FSI quattro Pro Line (2008)

UitvoeringS5 4.2 FSI quattro Pro Line
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Het is vandaag zondag 13 Januari 2008. Eindelijk heb ik mijn bestelde Audi S5 in mijn bezit. Hier kan ik wel een boek over schrijven. Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad om hem uiteindelijk te kunnen rijden. Omdat dit boek onder de categorie problemen valt zal ik die nader en kort samenvatten in het tabje hieronder.

Verder is het een fantastische auto. Het weggedrag, het vermogen, de kleefvastheid op de weg. In één woord geweldig.

Op dit moment staat er slechts 750 KM op de teller en kan ik nog niet echt een goed oordeel geven over de uitmuntende prestaties van de S5. Zodra ik de inrij periode van 1500 KM heb gepasseerd zal ik deze review updaten met een duidelijke en uitgebeide omschrijving van mijn ervaringen.

Maar als je van plan bent er één te kopen. Doe dat vooral. Het zal je in geen enkel opzicht tegenvallen. Het is echt fantastisch.

Nogal wat. Niet met de auto op zich, maar met de levering. Van bestellen tot de laatste dag van de levering. Het probleem lag niet bij de dealer. Het is nu erg laat dus kom ik later terug om deze categorie goed in te vullen.

PRIVATE LEASE Audi A5