Audi A6 2.0 TDI Pro Line (2004)
Uitvoering | A6 2.0 TDI Pro Line |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Erg jammer
Na mijn ongeluk moest ik een nieuwe auto uitzoeken. Uiteraard geen straf maar..... Wachten op een BMW 5 serie duurde minimaal 5 maaanden(ahum), er was net een nieuw model uit van de audi(de A4 was mij erg goed bevallen). Dus overstag gegaan en toch maar gekozen om direct te gaan rijden. Deze auto stond bij A-point in amsterdam incl een businessline pakket was deze auto redelijk compleet. Achteraf Leer, trekhaak ed laten monteren, navigatie was al wel de uitgebreide versie. Erg jammer is de titel en dat was eigenlijk de hele auto in de 2 jaar dat ik er mee had gereden.
1. Deze auto heeft iedere maand bij de garage gestaan! (van de 25 maanden die ik er meer heb gereden waren het bijna 2 volle maanden voor de garage)
2. Heb alle denkbare technische/electronische problemen meegemaakt die je maar kan verzinnen. Ik noem: wegvallen van het gaspedaal(dus motor krijgt geen brandstof meer) minimaal 6 x, airco wordt bijzonder warm ondanks dat deze staat op koelen, banden raar, brandstof pomp problemen. enz enz. Een nachtmerrie! Dealer deed zijn best maar kon het niet meer goed maken(kreeg op den duur wel mooie leenauto's mee). Aan het einde van de lease moest ik wederom een nieuwe auto bestellen en wat bleek er werd geen enkele moeite gedaan om mij als klant te behouden. Heb natuurlijk wel een offerte voor een 2.7 opgevraagd maar ..... De keus was dus snel gemaakt en wederom weer terug naar BMW.
Auto rijdt overigens redelijk comfortabel, redelijk aangezien ik terug ben gegaan van een V6 automaat naar een 4 cilinder met schakelbak! Behalve technische storingen eigenlijk wel een fijne auto. valt niet op en je rijdt niet overdreven(dit in tegenstelling tot een BMW)