AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Audi A5 Limousine TFSI 110kW edition One (2025)
Uitvoering | A5 Limousine TFSI 110kW edition One |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Noodstop achteruit rijden
Bij het achteruit rijden maakte de auto een noodstop, alsof je tegen een muur reed.
Alleen was de muur nog minstens 6 met verwijderd en was er verder niets in de omgeving.
Klacht gemeld bij de receptie van de dealer. Kreeg antwoord "dan heeft de auto wel iets gezien"
Vals alarm.
De A5 staat in de afgesloten garage. Er is niemand in de garage en plotseling gaat het alarm af.
6,0
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Audi A5

Audi A5 Avant S-line 2.0 TFSI 204 PK | LED | Adaptieve Cruise Control | Trekhaak | Achteruitrijcamera | Stoelverwarming |
- 2024
€ 59.890

Audi A5 Avant S5 50 year edition 3.0 TFSI 270 kW / 367 PK Avant
- 2025
€ 113.450

Audi A5 Sportback 35 TFSI/150PK S edition Competition · Camera · Apple Car Play · Navigatie ·Leder/Stof · Stoelverwarming · Garantie tot mei 2028 of 100000km
- 2024
€ 43.940