Audi A4 Avant 3.0 5V (2002)
Uitvoering | A4 Avant 3.0 5V |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
De nieuwe youngtimer
Eindelijk! Zo kan ik deze revieuw wel beginnen. Eindelijk weer een eigen auto ipv lease, eindelijk weer een auto waar ik alles aan kan en mag doen wat ik wil . Wat heb ik dit stiekem gemist. Toen ik bij mijn nieuwe baan mocht kiezen uit weer een leaseauto of een (royaal) mobiliteitsbudget was de keuze snel gemaakt. Ik wilde weer een leuke auto!
En hier is hij dan... Een audi a4 3.0 V6 MTM turbo met handbak. Op dit moment voorzien van erg leuke extra's;
* MTM bi-turbo pack :-) Opgebouwd in 2019 met nieuwe delen bij mtm.
*18' inch velgen, opnieuw gecoat in een donkere tint
*H&R streetcomfort schroefset
*S4 achterspoiler
*S4 grille
*Pioneer avic systeem met apple carplay
De auto heb ik nu een ruime week in mijn bezit en ik heb er nog niet veel mee gereden. De auto is weg geweest voor een grote beurt en ik heb de auto van binnen en buiten helemaal laten reinigen.
De paar honderd km's die ik er wel mee heb gereden zijn pure fun. Het geluid van de v6 is top. De auto is lekker laag en stug wat de rijbeleving versterkt. Met 220PK is het nog steeds een vlotte auto maar niet meer zo extreem als twintig jaar geleden tussen het huidige verkeer.
Dat was het voor nu. Als ik er in de komende weken echt wat km's mee ga rijden komt er weer een verslag.
Lezersreacties (1) (gesloten)
De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.