Audi A4 Avant 1.9 TDI 110pk (1997)
Uitvoering | A4 Avant 1.9 TDI 110pk |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Ik heb de audi aangeschaft in 2006 en ben er altijd zeer tevreden overgeweest. Vooral over de prestaties valt niet te twisten, de 1.9TDI komt goed van zijn plek al was die van mij wel gechipt. Met 140pk was dat dan ook heerlijk vertoeven met lange ritjes op vakantie. Ook is de audi extreem zuinig! Vooral met mijn toch wel sportive rijgedrag. Ik haalde toch een gemiddelde vaak van 1:18!! Verder ligt de auto goed op de weg. Met de 19inch die ik eronder had was dit alleen maar beter geworden.
Alleen de beenruimte achter en de windruis, zijn eigenlijk het enige minpunten die ik kan bedenken.
Bij de +- 200.000km zijn de distributie en rollen vervangen. Dit is bij de audi een vrij dure grap, omdat de hele voorkant eruit moet. Ik raad daarom mensen ook aan dit niet bij een audi dealer te laten doen. Het uurloon daar is gewoon te gek voor woorden. Verder heb ik de airco laten aftappen en bijvullen.
Bij de 210.000km is er een homokineet kapot gegaan. Allebij de kanten gelijk laten vervangen. (Komt mede door de 19ich velgen)
Verder gewoon alle normale beurtjes gehad.
De auto tuft nu weer vrolijk verder bij zijn nieuwe eigenaar.