Audi A3 Sportback (2017)

UitvoeringA3 Sportback
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

Nu een benzine

Mijn Audi in Ara Blauw is een koppendraaier.
Na bijna 20 jaar Diesel gereden ben ik gaan rekenen en is een nieuwe auto na 4 jaar in te ruilen, bij 35000km niet meer interessant.
Rondkijken en proefgereden in een benzine automaat, was ik aangenaam verrast in het rijden.
Toch zo stil en door het TSI blok rijdt het bijna elektrisch, zo soepel!
De ruimte is groter dan mijn vorige 1-serie van BMW.
Het praktijkverbruik zit rond de 1 op 15,5, wat vroeger Diesel waarden waren.
Pluspunt tov de BMW 1 zijn de rust, ruimte, uiterlijk en comfort.
Minpunt is het gemis aan de achterwielaandrijving en iets mindere rijdynamiek.
Verder is het olieverbruik echt 0.

PRIVATE LEASE Audi A3