Audi 80 Avant 1.9 TDI (1994)

autoreview

Audi 80 Avant 1.9 TDI (1994)

Signalement

Uitvoering80 Avant 1.9 TDI
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1994
Jaar van aanschaf2003
KM-stand bij aanschaf200.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Een hele fijne reiswagen met voldoende power om goed mee te komen met het (inter)nationale verkeer. De eerste auto waarin de scheelstoel niet gemonteerd hoefde te worden vanwege de voortreffelijke kwaliteit van het standaard zitmeubilair. Door de handbediende airco en het stalen schuifkanteldak in ieder jaargetijde prima klimaatbeheersing. Buiten het normale onderhoud geen gekke reparaties gehad dus met de betrouwbaarheid zit het ook wel snor.

PROBLEMEN

Tot op heden geen problemen gehad met deze auto. Hij wordt vervangen omdat ik door een andere baan veel minder kilometers ga rijden en een diesel dan te duur is. De eerste auto waarvan ik met pijn in mijn hart afscheid van neem.

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens