Audi 80 2.0 E 16V (1991)
| Bouwjaar | 1991 |
| Jaar van aanschaf | 1997 |
| KM-stand bij aanschaf | 75.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Deze auto is het meest geschikt voor een liefhebber van sportief en comfortabel rijden. Ik heb namelijk de sport edition. Dat is zowel van binnen als van buiten goed waarneembaar. Van binnen zijn er o.a. diverse extra meters en lekkere sportstoelen en sportstuur. Van buiten is er een spoilerset voor en achter, licht metalen velgen, schijfremmen rondom enz.enz. Deze auto rijd je niet, nee deze auto trek je aan als een goed zittende jas. Echt, ik vind het elke keer weer een genot om erin te mogen rijden.
Ik ben ook een aantal jaren met de tourcaravan achter de auto op vakantie geweest. Voortreffelijk gewoon, je merkt het niet eens in de bergen. Al met al denk ik dat Audi met deze versie een enorm succes heeft geboekt. Het model was destijds zijn tijd ver vooruit.
Ik heb tot nu toe alleen een mogelijk probleem met de afstelling van de motor. Deze slaat soms spontaan af als de versnelling in neutraal word geschakeld. De dealer heeft er al een aantal keer naar gekeken, maar ze kunnen het vooralsnog niet vinden.

Deze Audi 80 zet je met beide benen op de grond - Liefhebber gezocht

Deze Audi 80 is prachtig in zijn eenvoud - In het Wild

Deze ex-agent kocht 33 jaar geleden een gestolen Audi 80 en rijdt hem nog steeds

Audi 80 (1990) - Liefhebber Gezocht