Alfa Romeo Brera 1750 Turbo (2010) #2

Uitvoering | Brera 1750 Turbo |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Verrassend
Een auto die niet op mijn verlanglijstje voorkwam omdat de tests alleen maar spreken over een trage en te zware auto.
Gelukkig is dit er een uit de periode dat Alfa weer was teruggekocht uit de handen van General Motors en er een echte Alfa motor in is gezet en er heel wat overbodig gewicht vanaf is gehaald. Met 320NM koppel bij 2000tpm rijdt het zo soepel als een diesel en nu ik er meer dan 10.000 km mee heb gereden voel je gewoon dat deze motor een schot in de roos is. Ik ben dusdanig onder de indruk van deze motor dat daardoor nu op zoek ben naar een 4C ( waar diezelfde 1750 TBI in ligt ) Dat zal dan wel wennen zijn omdat in deze Brera comfortabele vering zit, de uitlaat geen herrie maakt en er zelfs een fiets achterin gaat door de neerklapbare achterbank, om maar een paar dingen te noemen die ik dan moet ontberen in een 4C.
Ik ben dus nog aan het twijfelen want deze heeft een spectaculaire wegligging en door het bijzondere differentieel merk je bijna niet dar het een voorwiel aangedreven auto is. Echt verrassend!
Toch weer een automaat
Niks geen klachten gehad over deze auto maar er kwam gewoon wat anders op mijn weg puur naar aanleiding van de toevallige proefrit met een 4C

Alfa Romeo Brera 3.2 JTS Q2 Uniek! 19 inch | Xenon | Sportst | Carplay | Youngtimer*
- 2010

Alfa Romeo Brera 1.7 T Sport TI, sky window, netto € 15.250, bijna Youngtimer
- 2010

Alfa Romeo Brera 3.2 JTS Q4 Q-Tronic Exclusive | Clima | Leder | Cruise | Xenon | Metalic | Uniek! |
- 2009
Lezersreacties (5) (gesloten)
De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.