Alfa Romeo 33 1.7 i.e. 16V (1993)

autoreview

Alfa Romeo 33
Alfa Romeo 33Alfa Romeo 33Alfa Romeo 33Alfa Romeo 33Alfa Romeo 33Alfa Romeo 33Alfa Romeo 33Alfa Romeo 33 - interieur

Signalement

Uitvoering33 1.7 i.e. 16V
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1993
Jaar van aanschaf2004
KM-stand bij aanschaf116.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

De 33 is een liefhebbers auto! Dat is een ding wat zeker is. Ze zijn mooi, snel echte gti! maar ze hebben wel veel zorg nodig!

Ik heb een zwarte 16v uit 93 in goede staat (kost wat maar heb je wat)hij heeft geen roest (groot probleem bij 33) mooi skirts en spoiler, smetteloos half leer interieur, 35mm verlaagd mooi p4 velgen en een mooie sportdemper, met een openlucht filter er op (geluid is niet te beschrijven SUPER!!!)

Om te beschijven hoe een GOEDE 16v rijdt kan ik niet beschrijven dat is gewoon SUPER kan er wel bij zeggen als je er 1 koopt weet wat je koopt want er staat veel afgetrapte bij en dat kost een hoop geld om dat weer goed te krijgen.

PROBLEMEN

Wat ik al zei LIEFHEBBERS AUTO! Ik heb deze nog niet zo lang dus is nog niet zo´n hele groot waslijst stuurhuis vervangen (krijgt bijna elke 33 mee te maken) distributieriemen + spanrollen, waterpomp.

Maar ik heb hem pas 3 maanden wordt zeker nog wel meer maar op dit moment is ie 100%.

Heb wel een lijstje van m´n oude 33 dat was een 1700 8v

in 1 jaar:
2 voorbanden
demper
stuurhuis
kopeling
stuurhuis hoes
kleine beurt
benzine pomp
slangetjes van de pomp
en nog wat kleine dingen
toch al ruim 1500 euro

Maar afgezien daarvan:
Je hebt wel wat, sta je naast een ander bij het stoplicht ben je toch wel 9 van de 10x het snelste en mensen kijken bijna altijd wel naar je in je super auto!

Mijn auto gaat trouwens niet meer naar de dealer om dat ik de mensen bij de dealer niet zo mag. Ze staan je bij een reparatie gelijk alweer een andere aan te smeren KAN IK ME ZO KWAAD OVER MAKEN.

Zit nu bij een goede universele garage die alles voor een normale prijs maakt. (Die krijgt trouwens 5 sterren van mij!)

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens