Alfa Romeo 33 1.4 i.e. (1993)

autoreview

Alfa Romeo 33 1.4 i.e. (1993)
Alfa Romeo 33 1.4 i.e. (1993)Alfa Romeo 33 1.4 i.e. (1993)Alfa Romeo 33 1.4 i.e. (1993)Alfa Romeo 33 1.4 i.e. (1993)Alfa Romeo 33 1.4 i.e. (1993)Alfa Romeo 33 1.4 i.e. (1993)Alfa Romeo 33 1.4 i.e. (1993)Alfa Romeo 33 1.4 i.e. (1993)

Signalement

Uitvoering33 1.4 i.e.
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1993
Jaar van aanschaf2003
KM-stand bij aanschaf110.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Na een goede baan gehad te hebben incl. luxe auto van de zaak kwam ik weer terug in het studentenleven met een idem auto. De alfa romeo heeft mij op geen enkele manier teleurgesteld. Wat een genot om met een 1400 zo´n ontzettende kracht onder je voet te hebben. Menig auto werd voorbijgestreefd. De boxermotor levert prima prestaties en een geweldige wegligging voor een oudere auto. Helaas moet ik er binnenkort met pijn in mijn hart afstand van gaan doen vanwege financiële perikelen. Dat is een hele lastige kwestie maar voor mij nooit meer anders dan de Italiaanse schoonheid en motorgevoel.
Alfa Romeo wat een genot. Heb bij een autotransport bedrijf gewerkt en in menig auto een blokje getoerd. maar alle Duitse paardenkrachten konden niet tippen aan het pure rijgevoel wat men bij de Alfa krijgt Hopelijk kan iemand anders binnenkort genieten van mijn rode racemonster die alleen met drempels een probleem heeft.

PROBLEMEN

Twee apk keuringen met alleen twee lampen en drie zekeringen en relais. Dat is goedkoop en tegenstrijdig met de norm rijdend.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens