Alfa Romeo 147 1.6 T.Spark 16V Veloce Edizione Esclusiva (2003)
Uitvoering | 147 1.6 T.Spark 16V Veloce Edizione Esclusiva |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Twee maal maak ik gebruik van deze prettige auto.
De vorige 147 was liefde op het eerste moment, na driemaal een Astra van Opel was het tijd voor iets uitdagends.
En die uitdaging kwam precies op het moment dat er de nieuwe alfa 147 werdt gelanceerd.
Echt ik was helemaal onder de indruk, en heb naar 1,5 jaar een nieuwe gekocht met van alles erop en aan, een echte verwenner.
Te weten een Edizione Limitata 416/500, zwart van kleur en rode lederen bekleding.
Helemaal top.
Eén punt van kritiek heb ik wel, de achterruit wisser moet beter bediend kunnen worden. Een goede vooral regelbare interval zoals aan de voorruiten is een GROOT GEMIS. Verder ben ik uiterst te vreden.
Maar ook wel zeer gecharmeerd van de nieuwe GT.
En eigenlijk in afwachting van de nieuwe 156!
Nooit gedacht dat ik zo gek kon zijn op een Alfa, en al de gehoorde kitiek over wat Alfa vroeger was wuif ik resoluut weg. Probeer maar is dan mijn uitnodiging.
Eigenlijk nog niet één. Ik hoop dit zo te houden.
Wel een gigant van een prijs verschil bij inruil.
Tussen de laagste en de hoogste inruil bij off. Alfa garage"s zat 3800euro.

Alfa Romeo 147 1.6 T.Spark Edizione Esclusiva NEW-APK.AIRCO.NAP!
- 2003

Alfa Romeo 147 3.2 V6 GTA Nieuwe apk en db riem vervangen bij 200000 km
- 2002

Alfa Romeo 147 1.6 T.Spark Progression Clima, Cruise control, Radio, Mistlamp, Lichtmetalen velgen Bij de verkoop van gebruikte voertuigen door CD-Cars wordt geen standaard garantie verstrekt. De koper aanvaardt het voertuig in de staat waarin het zich bevindt op het moment van aankoop, in
- 2005