Alfa Romeo 147 1.6 T.Spark 16V Veloce Distinctive (2004)
Uitvoering | 147 1.6 T.Spark 16V Veloce Distinctive |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Auto Ophalen
30-01-2010 na anderhalve week gewacht te hebben mocht ik mijn auto ophalen. Ik heb de auto in Leeuwarden bij een autobedrijf gekocht. Mijn Alfa is een 147, een 5 deurs(met die mooie alfa handgrepen) in de kleur alfa rosso. Het betreft een uitvoering die lekker in de spullen zit, zoals gescheiden climate controll, leder, navigatie, stoelverwarming en ga zo maar door. Ik hoop dat ik met deze auto een leuke tijd tegemoet ga, ik heb er alle vertrouwen in.
Uitdeuken
Na 7 weken met een aantal deukjes in de auto te hebben rondgereden zijn deze afgelopen vrijdag eruit gehaald. Dat was afgesproken bij de koop van de auto. De auto is nu deukvrij en ziet er werkelijk prachtig uit. De auto bevalt na 2 maanden nog steeds erg goed, het navigatiesysteem is ook erg handig en bevalt mij uitstekend. Tot nu toe heb ik ong 1500km gereden en rijd ik 1:10,6. Als het kan rijd ik op de cruise control omdat het erg ontspannen rijd en er ook voor zorgt dat het verbruik daalt. De auto is niet zuinig maar ja dat wist ik van te voren.