Kleur bekennen

Opel Adam

Ik geef meteen toe: het is geen erg beste foto. Maar je moet er bij bedenken dat ik 'm heb gemaakt met mijn telefoon. Boodschappentas in de ene hand en een onstuimige kleuter in mijn kielzog. In eerste instantie had ik niet eens in de gaten dat het een Opel Adam was die ik in de parkeergarage zag staan. Mijn aandacht werd door deze auto gewekt omdat ik 'm in eerste instantie niet herkende. Door de kleurstelling had het zomaar iets anders kunnen zijn, want erg spannend is het allemaal niet.

Ik begrijp de berijder van deze Adam niet. Die auto onderscheidt zich juist omdat je kunt kiezen uit een enorme hoeveelheid kleurencombinaties en spannende wielen. En dan toch kies je voor een zwarte met een zwart dak. Zou het misschien de leasemaatschappij zijn die het orderformulier heeft ingevuld? Die firma's zijn al jaren verantwoordelijk voor de vergrijzing van het wagenpark.

Lichtmetalen wielen zaten er trouwens wel op. Jammer eigenlijk. Want een setje wieldoppo's had 'm pas echt afgemaakt in al zijn simpelheid. Die zullen wel niet te krijgen zijn op een Adam.

Lezersreacties (98)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens