Fiat 500 homo-auto

Fiat 500
Ik duw auto's niet zo graag in hokjes en met verkiezingen heb ik al helemaal weinig. En toch kom ik er niet onderuit om de officieuze 'Gay Car of the Year' weer uit de mottenballen te halen. Jawel: de Fiat 500 heeft de zoveelste prijs in de wacht gesleept. Wat mij betreft dan. Aan mij namelijk de taak om de AutoWeek Fiat 500 lezerstest in goede banen te leiden. Gegadigden voor een dagje sturen in de 500 konden via e-mail reageren en ik kan je melden: ik heb sinds enkele dagen meer homo's in mijn inbox dan Henk Krol ooit had durven dromen. Met als topper de twee heren die hun kandidatuur kort en bondig motiveerden met "Waarom? Tja de ultieme gay-auto!" Jazeker, jullie zijn van de partij.
Wát een belangstelling voor die auto, en niet alleen van homo's trouwens. Een kleine vierhonderd aanmeldingen moest ik doorspitten. Die ik op vijf na allemaal moest teleurstellen, en dat viel in veel gevallen niet mee. Maar de vijf gelukkigen zijn inmiddels op de hoogte gebracht en rijden volgende week dinsdag 11 december een rondje IJsselmeer in de 500.

Lezersreacties (49)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens