Zo klinkt de Mercedes AMG GT

Mercedes-Benz AMG GT teaser
Mercedes schotelt ons de AMG GT in brokjes voor. Deze keer krijgen we een video opgediend waarin de opvolger van de SLS te zien en (vooral) te horen is.

"De motor altijd starten met de deuren open", horen we Mario Spitzner van AMG zeggen in de korte video waarin we iets meer te horen krijgen van de geblazen 4.0 V8 in het vooronder van de GT. Christian Enderle, hoofd motoren en aandrijflijnen bij AMG, vertelt ons een paar seconden later in de video dat de auto een zogenaamde 'Driving experience switch' krijgt waarbij de bestuurder kan kiezen uit vier 'driving modes'. Zo kun je je favoriete 'sound symphony' van het uitlaatsysteem kiezen.

De officiële onthulling van de Mercedes AMG GT vindt plaats in september en de auto maakt z'n publieksdebuut kort daarna op de beurs van Parijs. Tot die tijd worden we zoet gehouden met dit soort teaservideo's. De opvolger van de SLS AMG krijgt zoals gezegd een 4-liter V8 met dubbele turbo, goed voor vermogens tussen 462 en 510 pk.

Video

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum