Win een plek in ons DiRT Rally team!

Ben jij een gamer? Race met ons mee!

Dirt Rally
Op dinsdag 12 april wordt de gloednieuwe game DiRT Rally gelanceerd. Tijdens dit evenement rijden diverse mediateams een live rallykampioenschap waarbij gamers om de titel strijden. Ook AutoWeek vaardigt een team af en jij kunt een stoeltje bemachtigen!

Dus ben jij een gamende rallyfanaat (of een rallyende gamefanaat, ook goed) en kun jij op dinsdag 12 april tussen 16.30 en 20.30 aanwezig zijn bij de DiRT-lancering in Haarlem? Let dan goed op, want dit moet je doen om kans te maken op de felbegeerde stoeltjes in Team AutoWeek!

Stap 1: Geef antwoord op deze vraag: 'Onder welke naam begon de reeks rallygames die ontwikkelaar Codemasters sinds 1998 op de markt brengt?'

Stap 2: Weet je het juiste antwoord? Stuur die dan in een mailtje naar autoweek@autoweek.nl onder vermelding van 'DiRT Rally'. Doe dit vóór donderdag 7 april 15.00 uur, want daarna selecteren wij de winnaars die de uitnodiging krijgen voor volgende week dinsdag. De winnaars rijden mee in de competitie als onderdeel van Team AutoWeek, maken kans op coole rallyprijzen en gaan sowieso naar huis met een volle goodiebag en een onvergetelijke ervaring.

Behoor je uiteindelijk niet tot de gelukkigen? Geen nood, dinsdag zetten we de livestream ook op de site.

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.