Voortzetting Volvo na faillissement Koops Furness

Klokje rond Volvo 240 DL 2.3 (1991)
Na het faillissement van Koops Furness NV zijn het spannende tijden voor de betrokken dealers. Per direct zijn Volvo-dealer Harrie Arendsen en Autobedrijf Nieuwenhuijse voor Overijssel en Drenthe aangesteld als nieuwe contractpartners.

Harrie Arendsen en Autobedrijf Nieuwenhuijse zijn aangesteld als nieuwe contractpartners voor de verzorgingsgebieden die voorheen door het nu failliete Furness Car werden ingevuld. Vorige week werd het faillissement van Koops Furness N.V. uitgesproken, samen met Volvo Cars Nederland is een plan opgesteld om de continuïteit van Volvo's activiteiten te kunnen blijven waarborgen.

"We zijn blij dat we een oplossing hebben gevonden binnen het huidige Volvo-dealernetwerk. We staan bekend als een solide organisatie en dat geeft ons de mogelijkheid om samen met onze dealers zo snel te kunnen handelen. Ook voor klanten is het belangrijk dat ze weten dat ze voor verkoop en onderhoud terecht kunnen bij deze Volvo-dealers", aldus Richard Snijders, algemeen directeur van Volvo Cars Nederland. Er wordt momenteel gezocht naar een passende locatie voor de huisvesting van de nieuw Volvo-dealers.

Volvo-dealer Harrie Arendsen (met vestigingen in Doetinchem, Zevenaar en Ruurlo) is benoemd voor het gebied Almelo, Hengelo en Enschede. Autobedrijf Nieuwenhuijse (met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Raalte) voor het gebied Zwolle en Meppel.

PRIVATE LEASE Volvo

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.