Volkswagen T-Roc Cabrio tijdelijk niet als 1.0

In september terug met 5 pk minder

Volkswagen T-Roc Cabrio

De Volkswagen T-Roc Cabrio is nog maar even onder ons, maar nu zijn er alweer wijzigingen in het leveringsgamma te bespeuren. De 1.0-basismotor is namelijk geschrapt, maar de driecilinder keert in het najaar terug.

De T-Roc Cabrio werd in maart voorgesteld met een basisprijs van €36.600, voor een handgeschakelde variant met een 1.0 TSI met 115 pk in Style-trim. Wie de site van Volkswagen nu bezoekt, zal zien dat de vanafprijs van de vrolijke open cross-over inmiddels op €40.460 ligt. Dat komt doordat de 1.5 TSI met 150 pk én een DSG-automaat tijdelijk de enige beschikbare aandrijflijn is.

De 1.0 keert volgens de importeur in september terug, maar dan wel in de vernieuwde vorm die bijvoorbeeld ook in de nieuwe Golf te vinden is. In die auto levert hij 5 pk in en dat zal ook in de T-Roc het geval zijn. Wellicht verandert er dan ook iets aan de oorspronkelijke vanafprijs, maar dat is op dit moment nog niet bekend.

Video

PRIVATE LEASE Volkswagen T-Roc

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (43) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.