Volkswagen Polo 1.0 TSI nu ook met 7-DSG

Prijskaartje direct bekend

Volkswagen Polo
Volkswagen breidt het Polo-gamma uit. Voortaan is de 115 pk sterke 1.0 TSI ook met een automatische transmissie te krijgen.

De in juni dit jaar gepresenteerde zesde generatie Polo is al in een hele reeks uitvoeringen te krijgen als hij eind oktober dit jaar eindelijk leverbaar wordt. Diverse motorvarianten zijn zowel met handbak als met automaat te bestellen. De 1.0 TSI met 115 pk was tot op heden alleen met een handgeschakelde zesbak te krijgen, maar daar komt nu verandering in.

Wie het schakelen een taak voor de auto zelf vindt, kan de 115 pk sterke driecilinder nu ook met zeventraps DSG-transmissie aanvinken. De 95 pk sterke variant van de 1.0 TSI en de 95 pk sterke 1.6 TDI zijn al met deze DSG-bak te krijgen.

De vanafprijs van de 115 pk sterke 1.0 TSI met zeventraps DSG-bak is vastgesteld op € 22.850. Het betreft dan direct de Highline-uitvoering. Wie de 115 pk sterke 1.0 TSI met handgeschakelde zesbak wil, is € 20.150 kwijt. Dat betreft dan een Comfortline-versie. Als Highline kost die handgeschakelde variant € 21.050.

PRIVATE LEASE Volkswagen Polo

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (180) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum