Volkswagen legt nieuwe I.D.-namen vast

I.D. Freeler en I.D. Cruiser geregistreerd

Volkswagen I.D. Buzz Concept
Volkswagen blikt met zijn I.D.-studiemodellen vooruit op een elektrische toekomst. Het bedrijf heeft patent aangevraagd op twee nieuwe I.D.-namen.

Dat meldt het met Volkswagen-adepten afgeladen forum VWVortex, dat zich daarbij baseert op een gevonden patentaanvraag bij het European Trade Mark and Design Network. Het gaat om de namen I.D. Freeler en I.D. Cruiser.

Tot op heden kennen we al de I.D., de I.D. Buzz en de I.D. Crozz. Waar die eerste de vorm van een reguliere hatchback aannam, was die I.D. Buzz een vooruitblik op een elektrisch 'Volkswagen-busje' en de I.D. Crozz een voorbode op een elektrische cross-over. Een sedan, cabriolet, coupé en een offroader ontbreken dus nog op het I.D.-lijstje.

De I.D. moet in 2020 in productievorm opdrogen. De productieversie van de I.D. Crozz verschijnt datzelfde jaar, terwijl de productierijpe variant van de I.D. Buzz uiteindelijk in 2022 op de markt komt.

PRIVATE LEASE Volkswagen

Lezersreacties (36) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.