Volkswagen ID Roomzz weer geschetst

Achterkant in beeld

Volkswagen I.D. Roomzz teaser

Volkswagen heeft de teasersmaak te pakken en geeft nog een afbeelding vrij waarop iets van de op stapel staande ID Roomzz is te zien.

Volkswagen trekt weer een stel Z'tjes uit de letterbak en plakt ze ditmaal op een nieuwe concept-car die de naam ID Roomzz draagt. Eerder kwam het merk al met studiemodellen uit de ID-familie met namen als Vizzion en Buzz. De ID Roomzz toont nu meer van zijn achterste.

Uit de nieuwe afbeelding kunnen we opmaken dat de ID Roomzz 'zelfmoorddeuren' krijgt; de handgrepen van de voor- en achterportieren zitten namelijk dicht bij elkaar. De achterzijde lijkt net als de voorkant volgehangen te zijn met ledjes. De nieuwe showauto, die in Sjanghai debuteert en ongetwijfeld een productieversie tot gevolg heeft, is zoals elke andere ID-concept-car volledig elektrisch. Onderhuids, je raadt het al, heeft hij het MEB-platform.

Teramont X (foto 3)

Verder lijkt het erop dat Volkswagen eindelijk officieel het doek trekt van een sportiever broertje van de Teramont, een SUV die op de Noord-Amerikaanse markt als Atlas in de orderboeken staat. Eind vorig jaar konden we al foto's van de auto laten zien, een productieversie van de Atlas Sportcross Concept. De auto, die naar verluidt Teramont X gaat heten, is waarschijnlijk zo'n 13 tot 15 centimeter korter zijn dan de iets meer dan 5 meter lange reguliere Teramont. Ook zal hij enkele centimeters lager zijn. Meer volgende week!

PRIVATE LEASE Volkswagen

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.