Vernieuwde Seat Ateca nu ook met 1.0 TSI

Instapper op de prijslijst

Seat Ateca FR

Seat breidt de prijslijst van de eerder dit jaar gefacelifte Ateca uit met nieuwe benzineversies. Daar wordt de Seat Ateca een stuk voordeliger van. Vanaf heden is de vernieuwde SUV namelijk ook met de 110 pk sterke 1.0 TSI verkrijgbaar. AutoWeek heeft exclusief de prijzen.

In augustus maakte Seat de eerste prijzen van de gefacelifte Ateca bekend. Vooralsnog communiceerde de fabrikant alleen de prijzen van de Ateca met 150 pk sterke 1.5 TSI en van de 2.0 TDI FR Business Intense die eveneens goed is voor 150 pk. Vanaf begin volgend jaar levert Seat de Ateca, net als voor de facelift, met de bekende 1.0 TSI van 110 pk. AutoWeek heeft exclusief de prijzen van de Seat Ateca 1.0 TSI te pakken.

De Seat Ateca 1.0 TSI heeft een vanafprijs van € 28.950. Dat betreft de Reference-uitvoering, een instapversie die alleen leverbaar is in combinatie met de 1.0 TSI.  Heb je 'm liever uitgevoerd als Style? Reken dan op een instapprijs van € 33.050. Daarmee is de Ateca 1.0 TSI Style € 1.700 goedkoper dan de vergelijkbaar uitgevoerde variant met 1.5 TSI. Een stapje boven de Style-uitvoering staat de Style Business Intense. In die uitdossing kost de Ateca 1.0 TSI € 33.250. Verder is hij er ook als FR en FR Business Intense. In die uitmonsteringen kost de Spanjaard achtereenvolgens € 35.300 en € 35.500. In tegenstelling tot de Ateca met 1.5 TSI is de SUV met de instapmotor niet als Xperience uit te voeren.

De levering van de Ateca 1.0 TSI start begin volgend jaar. Seat slaat de orderboeken spoedig open.

PRIVATE LEASE Seat Ateca

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum