Vazirani Shul naar Goodwood Festival of Speed

Indiase hypercar met turbinetechniek

Vazirani Shul
Het Indiase Vazirani laat met een teaservideo weten dat het tijdens het Goodwood Festival of Speed een wel heel bijzondere creatie presenteert.

Het in Mumbai gevestigde Vazirani Automotive trekt tijdens het Goodwood Festival of Speed het doek van de Shul, een hypercar die in een zeer beperkte oplage wordt gebouwd. Vazirani Automotive is opgericht door Chunky Vazurani, een ontwerper die onder andere ervaring heeft opgedaan bij Rolls-Royce, Jaguar en Land Rover. Het lijkt er overigens op dat Vazirani banden heeft met de ontwikkelaars van de racegame Gran Turismo Sport. Waarschijnlijk zal de auto dan ook in die game opduiken als digitale pixelracer.

De teaservideo biedt de kijker een voorproefje op de exoot die over enkele dagen wordt gepresenteerd. Vouwen, spoilers, luchtopeningen en een bonte verzameling lijnen: alle hypercar-ingrediënten zijn aanwezig. De Shul lijkt een elektrische aandrijflijn te krijgen, die wordt bijgestaan door een range extender, een kleine turbinemotor. Eerder zagen we iets dergelijks al bij Techrules. Nog even geduld.

Video

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.