Uitzwaaiversie voor Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro Commemorative Edition
Chevrolet Camaro Commemorative EditionChevrolet Camaro Commemorative EditionChevrolet Camaro Commemorative EditionChevrolet Camaro Commemorative EditionChevrolet Camaro Commemorative Edition
De huidige generatie van de Chevrolet Camaro zet er bijna een punt achter. Om de muscle car uit te zwaaien, komt Chevrolet nu met de Commemorative Edition.

De vijfde generatie van de Camaro wordt volgend jaar afgelost, maar vóór die tijd komt Chevrolet nog met deze speciale uitzwaai-editie. De versie wordt beschikbaar op zowel de coupé- als de cabrioletversie van de Camaro 2LT en 2SS. Het pakket is een extra aangeklede variant op het RS-pakket. De Commemorative Edition onderscheidt zich door de nieuwe 20-inchwielen, een streep van de neus tot op de portieren, een spoilerlip in carrosseriekleur en speciale badges.

De versie wordt leverbaar in vijf kleurencombinaties. Zwart met grijze striping, zilver met grijze striping, wit met zilveren striping, grijs met zilveren striping en rood met zwarte striping. Het interieur is standaard rood met zwart gekleurd. De stoelen en het afgeplatte stuur zijn met leer bekleed. Op de dorpels vinden we ook de speciale Commemorative Edition-aanduiding terug.

Het gaat volgens Chevrolet om een gelimiteerde editie, maar hoeveel exemplaren er precies gebouwd worden, is nog niet bekend. Overigens is het niet de allerlaatste versie van de huidige generatie; er komt ook nog een speciale editie van de SS, waar nog geen naam voor is. De naamgeving voor die versie heeft Chevrolet uitbesteed aan de volgers van hun officiële Twitter-account.

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.