TRD kleedt Lexus LC dikker aan

Subtiel sportiever

TRD kleedt Lexus LC dikker aan
TRD kleedt Lexus LC dikker aanTRD kleedt Lexus LC dikker aanTRD kleedt Lexus LC dikker aanTRD kleedt Lexus LC dikker aanTRD kleedt Lexus LC dikker aanTRD kleedt Lexus LC dikker aan
De Lexus LC is normaal al geen auto waar je snel aan voorbij zal lopen. TRD vindt de auto toch nog niet helemaal af, dus komt het nu met een pakket met optische aankleding.

Dat de Lexus LC niet veel extra's behoeft om op te vallen, moeten ze bij TRD (Toyota Racing Development) ook hebben gedacht. De uiterlijke wijzigingen voor de LC schreeuwen niet echt om aandacht. We zien een spoilerlip aan de voorkant, sideskirts en een diffuser.

Het meest in het oog springend, is de achterspoiler. Die vervangt de plooi die normaal bovenop de achterklep is te vinden. De extra delen zijn in zwart of wit leverbaar. Om de TRD-behandeling nog iets meer kracht bij te zetten, troont de auto op 21-inch lichtmetalen wielen in de kleur Diamond Grey Metallic.

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.