Toyota Mirai en Lexus LS volgens Modellista

Tuning op z'n Japans

Modellista Toyota Mirai en Lexus LS

De Toyota Mirai is met zijn grote focus op efficiëntie niet bepaald de eerste auto waarbij je sportieve opsmuk verwacht. De nieuwe Mirai is echter niet meer de hoekige blokkendoos van weleer en dus past uiterlijke aankleding nu beter bij het innovatieve model, zo moet men in Japan hebben gedacht. Toyota's huistuner Modellista giet zijn sausje over de Mirai en tussen de bedrijven door ook over de Lexus LS.

Toyota's huistuner Modellista kennen we in een recent verleden onder meer van de optische aankleding die het over de Toyota Yaris Cross uitstortte. Ook de Toyota Mirai ontkomt niet aan een wandelsessie op Modellista's catwalk. De Mirai wordt overigens niet al te hardhandig aangepakt. De 'waterstof-Toyota' krijgt een aangezette sideskirt en op vergelijkbare wijze behandelde voor- en achterbumpers. Modellista plakt speciaal voor de kritische kijker aluminiumkleurige details op de spiegelkappen en op de handgrepen van de portieren.

Modellista Toyota Mirai en Lexus LS

Naast de Toyota Mirai wordt ook de topsedan van Lexus onder handen genomen. De onlangs gefacelifte LS profiteert net als de Mirai van de komst van aangezet bumperwerk rondom. We zien een spoiler onder de voorbumper, een exemplaar onder de achterbumper én een dikkere sideskirt. Modellista stelt verder nieuw 21-inch lichtmetaal beschikbaar voor Lexus' vierdeurs vlaggenschip. Net als bij de aangepaste Mirai geldt dat ook de Lexus LS op technisch vlak volledig zichzelf blijft.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (41) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum