Toyota 86 Style Cb is vrouwenauto

Toyota 86 style Cb
Toyota 86 style CbToyota 86 style CbToyota 86 style CbToyota 86 style CbToyota 86 style Cb
Toyota heeft een alternatieve versie van de GT86 gebouwd, Style Cb genaamd. De Zagato-achtige is vanaf april te koop in Japan.

In 2013 liet Toyota op de autoshow van Tokio al een concept-car zien van de Style Cb, een auto die vanwege het aangepaste uiterlijk volgens de autofabrikant vooral bedoeld was voor vrouwen. Toyota heeft dat studiemodel nu omgebouwd naar een productiemodel.

De Style Cb, dat staat voor 'cool beauty', heeft een compleet nieuw front met een andere grille en ovale koplampen. De verbouwing doet een klein beetje denken aan wat Zagato eens in de zoveel tijd uitspookt met bestaande modellen van bijvoorbeeld Aston Martin. De Style Cb kan op verzoek van een tweekleurige carrosserie worden voorzien.

De achterkant bleef nagenoeg ongemoeid en binnenin hield Toyota het bij wat kleine optische aanpassingen en een Cb-logo op het stuurwiel. De speciale versie van de GT86 blijft voorbehouden aan Japan, waar de auto in april in de verkoop gaat.

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.