Suzuki werkt aan Swift GTi

Suzuki Swift GTi
Suzuki werkt aan een snelle versie van de nieuwe Swift. De auto moet de opvolger worden van de nog immer als occasion geliefde oude Swift GTi.
Suzuki werkt aan een snelle versie van de nieuwe Swift. De auto moet de opvolger worden van de nog immer als occasion geliefde oude Swift GTi. Suzuki zal de nieuwe Swift GTi naar alle waarschijnlijkheid in november presenteren. Dan strijkt de rallyklasse JWRC neer in Japan. Suzuki is sinds jaar en dag zeer succesvol met de Ignis in deze tak van sport. Wanneer de Japanse proeven zullen worden verreden, wordt de nieuwe Swift GTi onthuld.
De Suzuki Swift GTi krijgt een vermogen van zo'n 150 pk. Daarmee kan hij goed de concurrentie aan met de Mitsubishi Colt CZT; die ook dat vermogen heeft. De Swift GTi krijgt echter klop van de nieuwe Corsa GSI OPC. Volgens de laatste geruchten verschijnt die in 2007 met een vermogen van liefst 175 pk. Aan het einde van 2006 zal een 'normale' GSI versie van het nieuwe model Opel Corsa verschijnen; die brengt het echter niet verder dan 140 pk.

PRIVATE LEASE Suzuki Swift

Leaseplan
Suzuki Swift 1.2 Smart Hybrid Comfort (5D/5H)
€ 334
 
Arval
Suzuki Swift 1.2 Smart Hybrid Select (5D/5H)
€ 357
 

Gerelateerde forumtopics