Subaru teaset Viziv Performance STI Concept

Tweede stap in WRX-vooruitblik

Subaru Viziv Performance STI Concept
Subaru brengt een nieuw studiemodel naar de Tokyo Auto Salon die over enkele dagen zijn poorten opent. Het gaat om een extra sportieve variant van een oude bekende.

Subaru liet tijdens de Tokyo Auto Show in oktober vorig jaar de Viziv Performance Concept zien, de voorbode van een nieuwe sportieve sedan voor het merk. Diezelfde concept-car wordt voor de Tokyo Auto Salon, die op 12 januari van start gaat, overgoten met een extra sportieve STI-saus.

Specificaties hebben we nog niet, maar Subaru laat weten dat deze VIZIV Performance STI Concept Subaru's visie op sportieve modellen weergeeft. De vierwielaangedreven sportieveling lijkt daarmee meer dan de non STI-smaak een voorloper te zijn van een opvolger voor de huidige WRX, een model dat op zijn laatste benen loopt.

De Viziv Performance Concept was 4,63 meter lang, 1,95 meter breed en 1,43 meter hoog. Over dat eerder getoonde studiemodel meldden de Japanners dat een boxermotor verantwoordelijk is voor het opwekken van de pk's. In 2020 moet een van dit studiemodel afgeleid productiemodel op de markt verschijnen.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum