Startech leeft zich uit op Bentleys

Flying Spur en Convertible met extra opsmuk

Bentley Continental GT Convertible Startech
Bentley Continental GT Convertible StartechBentley Continental GT Convertible StartechBentley Continental GT Convertible StartechBentley Continental GT Convertible StartechBentley Continental GT Convertible StartechBentley Continental Flying Spur StartechBentley Continental Flying Spur StartechBentley Continental Flying Spur StartechBentley Continental Flying Spur StartechBentley Continental Flying Spur Startech
Startech heeft zich voor de IAA bemoeid met de Bentley Continental Flying Spurt en Convertible.

Startech, het filiaal van Brabus dat zich bezighoudt met niet-Mercedessen, heeft in aanloop naar de IAA in Frankfurt de Bentley Continental Flying Spur en Convertible te grazen genomen.

De GT Convertible werd voorzien van onder andere een uitgebreid nieuw bumperpakket, zijskirts en een carbon diffuser (met mistlamp) waar vier aluminium uitlaten doorheen priemen. De sportuitlaat van Startech is verkrijgbaar in combinatie met de V8- en de W12-motor. Vijfspaaks Startech-wielen in de maat 22 inch maken het plaatje compleet.

De Duitse tuner nam de Continental Flying Spur in één moeite mee. Hier werd hetzelfde recept qua uiterlijke opsmuk toegepast. Beide modellen zijn vanaf 17 september te zien op de stand van Startech op de IAA in Frankfurt.

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.