Spyker toont C8 Preliator Spyder in Genève

Open versie van 'de krijger'

Spyker toont C8 Preliator Spyder in Genève
Spyker toont C8 Preliator Spyder in GenèveSpyker toont C8 Preliator Spyder in GenèveSpyker toont C8 Preliator Spyder in GenèveSpyker toont C8 Preliator Spyder in GenèveSpyker toont C8 Preliator Spyder in Genève
Spyker-nieuws! In Genève heeft het Nederlandse merk een cabrioletversie van de C8 Preliator voor ons in petto.

Sommige merken hebben bijna dagelijks iets nieuws te melden, andere wekelijks, maar bij Spyker gebeurt het ongeveer één keer per jaar. Nu is het moment daar: Spyker neemt een nieuwe auto mee naar Genève!

Het merk, nog steeds onder leiding van Victor Muller, laat ons alleen nog maar deze schimmige foto (foto 1) van de C8 Preliator Spyder zien. Het lijkt erop dat het om een cabriolet met hardtop gaat. In de begeleidende tekst is te lezen dat 7 maart, komende dinsdag dus, om half twaalf 's ochtends het doek van de auto gaat.

De dichte versie, de C8 Preliator, werd bijna exact een jaar geleden gepresenteerd. Dat model moest de terugkeer van Spyker inluiden. De tot 50 exemplaren gelimiteerde auto heeft als krachtbron een 4,2-liter V8 met supercharger van Audi met een vermogen van 525 pk, waarmee in 3,7 seconden een snelheid van 100 km/h wordt gehaald. Het versnellen houdt pas op bij 322 km/h. Voor dat alles ben je ruim € 300.000 kwijt. We zijn benieuwd wat het merk in Genève uit de hoge hoed tovert!

Lezersreacties (15) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.