Spyker met C8 Preliator naar Genève

Spyker leeft!

Spyker C8 Preliator
Lang bleef het stil rond Spyker, maar als een donderslag bij heldere hemel krijgen we vandaag een teaser van de C8 Preliator te zien, de nieuweling die het Nederlandse merk presenteert in Genève.

Spyker heeft zich intussen in Engeland gevestigd en lijkt nu ruim een half jaar buiten levensgevaar te zijn. De laatste vierwieler annex stuiptrekking van het van origine Nederlandse merk was de ogenschijnlijk op de Artega GT gebaseerde B6 Venator. Een productieversie hebben we helaas nog niet te zien gekregen.

In Genève zal Spyker weer van zich laten horen. Nu al hebben we een schimmige afbeelding van de voorzijde van een nieuw model, een debutant die de naam C8 Preliator heeft gekregen. De C8 kennen we al als de Laviolette en Aileron en het lijkt erop dat er nog een nieuwe variant komt. Preliator laat zich vertalen als 'krijger'. Meer details hebben we nog niet; daarop moeten we tot de Autosalon van Genève in maart wachten.

Lezersreacties (54) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.