Spionage: BMW X7

Pijlen gericht op Range Rover

Spionage: BMW X7
De komst van een mogelijke SUV van BMW boven de X5 houdt al jaren de gemoederen bezig. Vandaag heeft onze spionagefotograaf de Range Rover-rivaal voor de lens gekregen.

Al jaren duiken zo nu en dan geruchten op over de mogelijke komst van de X7, een grote broer voor BMW's X5. We lijken nu opnieuw bewijs te hebben dat die Beierse Kolos toch echt een toekomst heeft.

Op uiterlijk gebied lijkt de X7 geen wereldschokkende wijzigingen naar BMW te brengen. De auto lijkt in elk opzicht een uit de kluiten gewassen X5. Waar die laatste zijn krachten moet meten met auto's als de Mercedes-Benz GLE-klasse en Audi Q7, zal de X5 auto's als de Land Rover Range Rover en Mercedes-Benz GLS-klasse op de korrel proberen te nemen.

Kijken we hoger op de ladder, dan komen we daar de kleinere maar duurdere Bentley Bentayga tegen. Ook Rolls-Royce werkt onder de noemer Project Cullinan aan een hoogpotig model. We mikken erop dat die laatste onderhuids stevig gerelateerd is aan deze hagelnieuwe X7 die zijn modulaire platform met de nieuwe 7-serie deelt. Op de bestellijst komt een deel van het motorengamma van de 7-serie te staan, bestaande uit zes-, acht- en twaalfcilinders.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.