Skoda Vision C blikt vooruit op designtoekomst

Skoda Vision C
De salon van Genève betekent het showdebuut van een belangrijke Skoda: de Vision C. Deze vierdeurscoupé (Skoda noemt 'm een vijfdeurs coupé) laat namelijk zien hoe het Skoda-design zich in de nabije toekomst gaat ontwikkelen.

Skoda heeft inmiddels een eerste schets van de concept-car vrijgegeven. Er is nog nauwelijks informatie, maar we hebben van onze bronnen begrepen dat de vierdeurscoupé 'groter dan een Octavia' is.

De nieuwe designrichting kent wat Skoda betreft drie kernwoorden: 'expressiever, dynamischer en emotioneler'. Tegelijkertijd wil het Tsjechische merk niet de traditionele kopers afschrikken.

Wat betreft de productiekansen voor deze specifieke concept kunnen de fans zich vastklampen aan de volgende zinsnede: 'het studiemodel van de vijfdeurscoupé opent de deur naar innovatieve carrosserievormen'.

Meer informatie over de Vision C Concept volgt in de aanloop naar de salon van Genève. Die vindt dit jaar van 6 tot en met 16 maart plaats. De persdagen zijn op 4 en 5 maart.

PRIVATE LEASE Skoda

Lezersreacties (50) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.