Skoda Karoq voor kinderen

Extreem bouwpakket

Skoda Karoq Kid
Om te vieren dat Skoda's nieuwste cross-over de Engelse wegen vanaf morgen gaat veroveren, heeft de Britse importeur een heel speciaal exemplaar laten maken.

Tien weken en ruim 600 uur werk had de Britse designstudio Lazerian nodig voor de 'Kid Kodiaq'. Waar al die uren in gingen zitten? De Karoq voor kinderen is één op één kopie van het origineel, maar dan gemaakt van karton. Dit model meet dus net als het origineel een lengte van 4,4 meter en is 1,6 meter hoog.

In een onderzoek onder duizend kinderen tussen de 6 en 11 jaar werd gevraagd naar hoe hun perfecte auto eruit zou zien. In de kartonnen Karoq is rekening gehouden met de wensen van die ondervraagde kinderen. Uit de antwoorden bleek dat 42,5% van hen zelf wil kiezen welke muziek er wordt gedraaid, wil 67,6% een tablet om programma's af te spelen of muziek te streamen en stemde 35,4% in met een geïntergreerde filmprojector. Om op de wensen in te spelen. liet Skoda een draagbare gameconsole op het dashboard installeren. Verder zijn er ook een Wifi-hotspot, een filmprojector, zitzakken en een speelgoedkist aanwezig. Om de buitenwereld in de gaten te houden, werd er een geheime ruimte onder de motorkap gemaakt.

In ons land heeft de cross-over een vanafprijs van € 28.990. Onder de kap van de Karoq Ambition ligt dan een 1.0 TSI benzinemotor met 115 pk.

Video

PRIVATE LEASE Skoda Karoq

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (27) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum