Skoda Karoq klaar voor facelift

Spyshots Skoda Karoq

Skoda heeft een met camouflagemateriaal bedekt testexemplaar van de Karoq de deur uit gestuurd, en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen. Inderdaad: Skoda's middelste cross-over is toe aan een facelift!

Hoeveel de Karoq ruim een half jaar ouder is dan grote broer Kodiaq, gaat deze sterk aan de Seat Ateca verwante SUV binnenkort al op de snijtafel. Hoewel de voor- en achterkant van dit testmodel uitbundig beplakt zijn met camouflagematerialen, lijken de optische wijzigingen slechts minimaal te zijn.

Skoda lijkt de aanpassingen hoofzakelijk te beperken tot slechts het bijpunten van het bumperwerk. Daarnaast ligt het in de lijn der verwachting dat de verlichting op detailniveau wordt aangepakt, al is daar op deze foto's nog geen hard bewijs van te zien.

Net als de Ateca krijgt de Karoq een vernieuwd infotainmentsysteem en ook het motorengamma wordt fijngeslepen. De onthulling van de opgefriste Karoq laat waarschijnlijk niet al te lang op zich wachten.

PRIVATE LEASE Skoda Karoq

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.