Skoda belicht verlichting Superb

Lekker teasen

Skoda Superb
Skoda SuperbSkoda Superb schetsSkoda Superb faceliftSkoda Superb faceliftSkoda Superb faceliftSkoda Superb faceliftSkoda Superb facelift gesnaptSkoda Superb facelift gesnaptSkoda Superb facelift gesnaptSkoda Superb facelift gesnapt

Skoda maakt zich klaar voor de onthulling van de vernieuwde Superb later deze maand. Na een designschets is het nu tijd voor een nieuwe teaser: zo zit de verlichting in elkaar.

De vernieuwde Superb krijgt als eerste Skoda ooit full-led matrix-koplampen. Ook de achterlichten worden van ledjes voorzien. Nieuw zijn daarnaast de dynamische richtingaanwijzers die we van zustermerken Audi en Volkswagen al kennen. Met de nieuwe koplampen hebben we meteen het grootste nieuws voor de Skoda te pakken, want bij de facelift verwachten we verder geen wereldschokkend nieuws. Zoals de schets laat zien, krijgt de Superb een verder uitstekende grille, een designelement dat we sinds de Scala kennen. Door eerder gelekte foto's weten we dat een doorlopende verchroomde strip de achterlichten voortaan met elkaar verbindt.

Skoda zegt dat de onthulling tijdens het IIHF WK Hockey-toernooi in het Slowaakse Bratislava plaatsvindt. Dit toernooi duurt echter van 10 tot 26 mei, dus een echt concrete datum hebben we nog niet. Voor het einde van de maand moet het grote moment echter wel hebben plaatsgevonden. Naast de Superb staat dit jaar nog de komst van een geheel nieuwe Octavia en elektrische Citigo op Skoda's agenda .

Video

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.