Senner pakt Audi A1 aan

Audi A1 van Senner Tuning
Audi A1 van Senner TuningAudi A1 van Senner TuningAudi A1 van Senner TuningAudi A1 van Senner TuningAudi A1 van Senner TuningAudi A1 van Senner TuningAudi A1 van Senner TuningAudi A1 van Senner TuningAudi A1 van Senner TuningAudi A1 van Senner Tuning
Dat grotere Audi's nogal wat aantrekkingkracht hebben op tuners wisten we al, maar ook de jongste telg blijkt beter te kunnen. Althans, dat vonden ze bij Senner tuning, waar ze de A1 eens stevig onder handen namen.
Optisch veranderde er grappig genoeg niet eens zo heel veel aan de A1. Behalve speciale, blauwe lak en dikke 18" wielen lieten ze de kleine Audi met rust. De lak kost €480 en de wielen zijn er vanaf €1.599, afhankelijk van wat voor banden je eromheen wilt. Maar het onderstel werd eveneens onder handen genomen door een set KW-veren onder de A1 te schroeven, en er is voor €889 een nieuw, roestvrijstalen uitlaatsysteem beschikbaar. Motorisch gaat alleen de 1.6 TDI erop vooruit, voor €899 past Senner het motormanagement aan en dan levert het blok 140 pk en 310 Nm in plaats van 105 pk en 250 Nm. Wil je dat Senner helemaal los gaat op je A1, dan is er voor €4.990 het totale Senner Tuning Package. Het interieur fleurt de Duitse Tuner naar wens van de klant op met leder en koolstofvezel.

PRIVATE LEASE Audi A1

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (52) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum