Russisch reptiel: Lexus LX 570 Larte Design

Larte Design Lexus LX570 Alligator
Larte Design Lexus LX570 AlligatorLarte Design Lexus LX570 AlligatorLarte Design Lexus LX570 AlligatorLarte Design Lexus LX570 AlligatorLarte Design Lexus LX570 AlligatorLarte Design Lexus LX570 Alligator
Voor protserig design kun je sinds jaar en dag aankloppen bij de Russische heren van Larte Design. De tuner heeft ditmaal een Lexus LX 570 onder handen genomen.

De kans dat je in Europa een Lexus LX 570 voorbij hebt zien komen, is relatief nihil te noemen, maar de Russen smullen van de forse SUV. De kloeke Japanner is in feite niets meer dan een Toyota Land Cruiser met een Lexus-sausje, maar dat heeft Larte Design er niet van kunnen weerhouden om de LX 570 eens grondig aan te passen.

De Russen dopen hun creatie Alligator, naar eigen zeggen een passende benaming vanwege de 'roofdier-achtige' uitstraling die ze de Lexus hebben gegeven. We zien een forse SUV met een agressieve snuit, compleet met Led-verlichting en een overdaad aan luchtopeningenn. De duistere verschijning staat op 22-inch lichtmetaal en heeft een matzwarte jas aangemeten gekregen. Over motorische tuning spreekt Larte niet, dus we kunnen er vanuit gaan dat de 5,7-liter metende V8 'gewoon' over 520 pk en 546 Nm beschikt.

Lezersreacties (27) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.