Rolls-Royce Cullinan volgens Wald International

Alle heilige huisjes tegen de vlakte

Rolls-Royce Cullinan Wald International Black Biso
Rolls-Royce Cullinan Wald International Black BisoRolls-Royce Cullinan Wald International Black BisoRolls-Royce Cullinan Wald International Black BisoRolls-Royce Cullinan Wald International Black BisoRolls-Royce Cullinan Wald International Black BisoRolls-Royce Cullinan Wald International Black BisoRolls-Royce Cullinan Wald International Black BisoRolls-Royce Cullinan Wald International Black BisoRolls-Royce Cullinan Wald International Black BisoRolls-Royce Cullinan Wald International Black BisoRolls-Royce Cullinan Wald International Black Biso

Met een soepele beweging ramt de Japanse tuner Wald International een heilig huisje volledig tegen de vlakte. De extravagante 'autoveredelaar' doopt de immense Rolls-Royce Cullinan onder in een met Black Bison-opsmuk afgeladen container. Het resultaat is, zoals verwacht, bijzonder.

De Rolls-Royce Cullinan is met zijn lengte van 5,34 meter en wielbasis van 3,3 meter van nature al een verschijning waarmee je nergens onopgemerkt voorbij kunt rijden. Wie een iets sportiever ingestelde variant van zijn corpulente, nobele SUV wil, kan bij Rolls-Royce aankloppen voor de iets krachtigere Cullinan Black Badge. De Spofec-afdeling van tuner Novitec liet onlangs al zien dat ook de Cullinan niet veilig is voor grijpgrape tunerhandjes en vandaag is het de excentrieke Japanse tuner Wald International dat nog een stap verder gaat. Dit is de Rolls-Royce Cullinan Sports Line Black Bison Edition.

De Cullinan Sports Line Black Bison Edition is een tegen de grond gedrukte Cullinan met een set lichtmetalen wielen die in het begin van dit millennium niet hadden misstaan onder een Mitsubishi Eclipse met vleugeldeuren. De Cullinan wordt volgehangen met een bodykit die onder meer bestaat uit een met extra chroomwerk en grote koelopeningen overladen voorbumper, sideskirts en een protserige achterbumper met diffuser. Bovenaan de achterruit zien we een grote achterspoiler en ook onderaan de achterruit heeft Wald International een plekje gevonden om een extra spoiler te plakken. Of het een fraai resultaat oplevert? Dat laten we graag aan de toeschouwer.

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.