Rolls-Royce Cullinan krijgt 'Recreation Module’

Luxe ladekast

Rolls-Royce Cullinan Recreation Module

Rolls-Royce komt met een soort ladekast voor in de Cullinan. Zo heet accessoire natuurlijk niet: het is de 'Rolls-Royce Cullinan Recreation Module’.

De ‘Recreation Module’ is een op maat gemaakte ‘kast’ voor het laadruim van de Cullinan. Een elektrisch te openen lade biedt plek aan allerlei ongetwijfeld onbetaalbaar klein grut, dat uiteraard allemaal een op maat gemaakte plek krijgt. Wat voor grut? Welnu, dat is natuurlijk helemaal aan de ‘motor car’s commissioning client’, ofwel de koper.

De lade, in totaal 48 liter groot, kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor visgerei, klimspullen, snowboards, kites of allerlei andere lifestylebenodigdheden. De Recreation Module is volgens z’n bedenkers bovendien eenvoudig te verwijderen of om te ruilen voor een andere. Rolls-Royce ziet voor zich dat een ‘cliënt’ met meerdere hobby’s ook meerdere Modules koopt. Afhankelijk van de trip hoeft hij of zij vervolgens alleen nog maar de juiste te selecteren om alle benodigdheden bij de hand te hebben.

Omdat de hoogte van de lade beperkt is, blijft er bovenop nog voldoende ruimte over voor grotere zaken.

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.