RevoZport komt met extreme Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador LaMotta
De Japanse tuner RevoZport belooft met een aardig opgefokte Aventador op de proppen te komen. Vandaag sturen de pk-adepten een eerste teaser de wereld in.

Het Japans-Italiaanse beest is Aventador LaMotta gedoopt, en volgens de technici krijgt de aangepaste Lamborghini niet minder dan 820 pk achter de stoelen gehuisvest. Daarmee stijgt het vermogen van de supersporter met 120 pk.

Zo'n vermogenstoename is natuurlijk leuk, maar RevoZport houdt het niet bij een dosis extra spierkracht. Zo wordt ook het gewicht van de Italiaan teruggebracht. Een 'normale' Aventador legt 1.575 kilo in de schaal, de LaMotta snoept daar met 1.495 kilo nog even 80 kilo van af. Wat prestaties betreft houdt RevoZport de lippen stijf op elkaar, maar aangezien een Aventador fabriek-af al in 2,9 naar de 100 km/g sprint en doordendert tot 350 km/h, verwachten we dat de Japanse versie absoluut ijzingwekkend snel wordt.

Op de afbeelding zien we een forse taartschep achterop en rode accenten op de diffuser. Het eindresultaat zal ongetwijfeld van het nodige koolstofvezel zijn voorzien. Op 16 december weten we meer, dan wordt de LaMotta onder het doek vandaan getrokken.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.