Renault komt met Hippie Caviar Hotel

Lekker kamperen

Renault Hippie Caviar Hotel

Wat hebben de woorden 'hippie', 'kaviaar' en 'hotel' met elkaar te maken? In feite helemaal niets, maar Renault plakt die ogenschijnlijk willekeurig gekozen woorden wel achter elkaar om het geheel achterop een lekker eigenwijze kampeerautoversie van de Trafic te lijmen.

Kampeerauto's zijn er in alle soorten en maten. Van grote campers van vrachtwagenformaat tot integraal- en semi-integraalcampers. Dan heb je ook nog verbouwde bestelwagens, die vanbuiten veelal op een leuk aangeklede reguliere bestelbus lijken. Denk aan de Volkswagen California. Renault brengt op basis van de vernieuwde Trafic een tot kampeerwagen omgebouwde creatie mee naar de Düsseldorf Motor Show die eind augustus zijn poorten opent. De kampeer-Trafic luistert naar de naam Hippie Caviar Hotel. Echt.

Hoewel de naam van de omgebouwde Trafic anders doet vermoeden, heeft de Hippie Caviar Hotel niets met visseneitjes te maken. Volgens Renault moet de in two-tone kleurstelling uitgevoerde kampeerauto je het gevoel geven van een 5-sterrenhotel, compleet met dakterras. Op het dak van de volgens Renault 'vrolijke showauto' kun je zowaar zitten. De kleurstelling van de bus is een verwijzing naar de kampeerversie van de verre voorvader van de Trafic, de Estafette. Geen hippe auto zonder hippe materialen en dus stopt Renault De Hippie Caviar Hotel vol met linnen, wol en 'exotisch hout'. Volgens Renault is er in de Trafic plek voor een bed dat 1,95 meter bij 1,45 meter groot is.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.