Ook Renault Trafic nu volledig elektrisch, tot 240 kilometer

Welkom Trafic E-Tech Electric

Renault Trafic E-Tech Electric
Renault Trafic E-Tech ElectricRenault Hippie Caviar MotelRenault Hippie Caviar MotelRenault Hippie Caviar MotelRenault Hippie Caviar MotelRenault Hippie Caviar MotelRenault Hippie Caviar MotelRenault Hippie Caviar MotelRenault bedrijfswagens

Van de Kangoo en Master bestaan al volledig elektrische versies en nu krijgt ook de Renault Trafic een elektrische aandrijflijn. De Renault Trafic E-Tech Electric beleeft zijn publieksdebuut zij aan zij met de Hippie Caviar Motel.

Voor het eerst sinds de lancering van de eerste generatie Trafic in 1980 bestaat er van de bedrijfswagen een volledig elektrische uitvoering. De Renault Trafic E-Tech Electric heeft een 52-kWh accu in zijn bodem. Dat accupakket voedt een 120 pk sterke elektromotor en bezorgt de bedrijfswagen een actieradius van 240 kilometer. Van de kleinere Kangoo en de grotere Master bestaan al elektrische E-Tech Electric-versies.

De Renault Trafic E-Tech Electric verschijnt in diverse formaten. Er zijn 5,08 en 5,48 meter lange uitvoeringen en varianten die 1,97 of 2,5 meter hoog zijn. Afhankelijk van de gekozen lengte- en hoogte biedt de Trafic E-Tech Electric een laadvolume van 5,8 tot 8,9 kubieke meter. Het maximum trekgewicht bedraagt 750 tot 1.100 kilo. Naast gesloten bestelwagens komt ook de Platform Cabine-variant in het gamma als E-Tech Electric. Een 50 kW DC-boordlader is optioneel. Specifieke informatie voor de Nederlandse markt is er nog niet.

Hippie Caviar Motel

Dan is er de Hippie Caviar Motel, een in augustus al aangekondigde concept-car op basis van de elektrische Kangoo E-Tech Electric. Deze tot kampeerauto omgebouwde Kangoo heeft een imperiaal waarop je ski's kunt bevestigen. Hij heeft een groot panoramisch dak en een neerklapbare achterbank die het mogelijk maakt een slaapvertrek in de Kangoo te maken.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (92) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.