Reactiemogelijkheden op AutoWeek.nl flink uitgebreid

Duidelijker en gezelliger

Reacties AW

Op AutoWeek.nl hebben we veel actieve en betrokken volgers die graag van zich laten horen en met elkaar in gesprek gaan. Om dat duidelijker en nog gezelliger te laten verlopen, zijn er voortaan meer mogelijkheden bij het reageren op artikelen en video's.

Highlights

  • Direct reageren
  • Citeren
  • Smileys
  • Opmaak

Om het reageren onder de artikelen en video's op AutoWeek.nl een prettigere ervaring te maken, is het voortaan allereerst mogelijk om direct op elkaars berichten te reageren. Dit was een veelgehoorde wens. Nu zal een directe reactie op iemand onder diens reactie verschijnen en kun je, als je dat wilt, ook nog de eerdere reactie citeren. Zo is direct duidelijk op wie en op wat je reageert. Wel zo prettig!

Soms is het nog wel eens wat ingewikkeld om te merken met welke toon iemand iets reageert. Een smiley kan in dat geval uitkomst bieden. Ook kan het natuurlijk je eigen reactie een speciale lading geven. Daarom kun je nu ook smileys toevoegen. Het uitgangspunt is uiteraard dat de sfeer hierdoor verbetert en natuurlijk kan het ook gewoon leuke of verduidelijkende aankleding van je reactie zijn. Dat tweede geldt ook voor de mogelijkheid om je reactie op te maken. Vetgedrukt, cursief of doorgestreepte tekst; het kan nu allemaal.

We hopen en verwachten dat de gebruikerservaring op onze website erop vooruitgaat en AutoWeek.nl bovenal een prettige online plek blijft om met andere geïnteresseerden van gedachten te wisselen. Houd het gezellig en houd je aan onze gedragsregels, dan komt dat vast helemaal goed!

Lezersreacties (100) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.