PSA komt met nieuwe service

Onderhoud te volgen via livestream

PSA Video Check
PSA komt binnenkort met een nieuwe service waarbij alle garagewerkzaamheden voortaan via een livestream te volgen zijn. Doel is om een hechtere vertrouwensband met de consument op de bouwen.

Je bent als consument altijd een beetje aan de goden overgeleverd als je auto voor onderhoud naar de garage moet. Naar jouw idee reed je auto immers prima en waren die ruitenwissers nog lang niet aan vervanging toe, net als die remschijven. Maar ja, je was er niet bij en dan hebben die garagisten gemakkelijk praten. Is dus een beetje kwestie van vertrouwen en hopen dat het meevalt.

PSA wil daar een eind aan maken en de klant veel meer bij het hele proces betrekken door een camera ter hand te nemen en het garagebezoek van begin tot eind vast te leggen. De beelden van de zogeheten Video Check zijn live op te roepen via de computer of zelfs telefoon, zodat je als het ware getuige bent van de onderhoudsbeurt. Zelfs live ingrijpen en beslissen welke zaken daadwerkelijk moeten worden doorgevoerd, is mogelijk. Mooi initiatief, vinden wij.

In de (Franstalige) video hieronder wordt uitgelegd hoe PSA's Video Check werkt.

Lezersreacties (36) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.